061 111 07 09

Windows instalacija

Specifikacija usluge instalacija Windows 10 i Windows 11Instalacija operativnog sistema Windows
Profesionalna instalacija Windows 10 i Windows 11, najnovijih verzija Microsoftovih operativnih sistema, osigurava optimalne performanse i sigurnost vašeg računara.

Instalacija drajvera
Kompletna instalacija i ažuriranje svih potrebnih drajvera za vaš hardver, osiguravajući da vaš računar radi besprijekorno i koristi sve svoje mogućnosti.

Instalacija programa
Instalacija najvažnijih i najkorišćenijih programa, uključujući antivirusni softver, preglednike, media playere i druge aplikacije koje su vam potrebne za svakodnevni rad.

Instalacija Microsoft Office paketa
Instalacija i podešavanje Microsoft Office paketa, uključujući Word, Excel, PowerPoint i Outlook, omogućavajući vam da budete produktivni od prvog dana.

Podešavanje email naloga
Konfiguracija vaših email naloga na vašem novom sistemu, uključujući sinhronizaciju kontakata i kalendara, tako da ne propustite nijedan važan email ili sastanak.

Dolazak na kućnu adresu
Naši stručnjaci dolaze direktno na vašu adresu, pružajući vam praktičnost i uštedu vremena, bez potrebe da nosite računar u servis.

Dodatne usluge
Pored instalacije Windows 10 i Windows 11, pružamo usluge instalacije i starijih verzija Windows operativnih sistema:
- Windows 8
- Windows 7
- Windows Vista
- Windows XP
Bez obzira na verziju operativnog sistema, naši stručnjaci će osigurati da vaš računar radi efikasno i sigurno.

Kontaktirajte nas

Za sve dodatne informacije ili zakazivanje termina, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 061 111 07 09. Mi smo tu da vam pružimo vrhunsku uslugu instalacije i podrške za sve vaše potrebe vezane za Windows operativne sisteme.

Dozvolite nam da vam olakšamo prelazak na novi operativni sistem i osiguramo da vaš računar radi besprijekorno.