061 111 07 09

Windows instalacija

Dijagnostika kvara na laptopu

Kvarovi na Vašim laptopovima mogu biti mehaničke i softverske prirode. Ponekad je potrebno dijagnostikovati laptop i proveriti sve komponente i njihov rad pojedinačno.
Specijalizovani tim naših servisera će Vam omogućiti najbržu moguću dijagnostiku-pregled laptopa i njegovih komponenti. Uspešnost otklanjanja kvarova je preko 95%.
Naši serviseri obavljaju kompletnu dijagnostiku pravilno i temeljno kako bi se kvar otklonio i da se taj isti kvar ne bi ponovio.
Pravilnim korišćenjem laptopa i redovnim servisiranjem kod nas, izbeći ćete sve moguće novonastale komplikacije sa Vašim laptopom.

Čišćenje i održavanje laptopa

Pod redovnim održavanjem Vašeg laptopa podrazumevamo čišćenje od prašine, zamenu termalne paste na procesoru i grafičkom čipu. Prašina je veliki neprijatelj laptopa. Prašina uzrokuje pregrevanje procesora, grafičke kartice i memorije što predstavlja glavni problem za Vaš laptop.
Laptop računari su osetljiviji na rad pod visokim temperaturama. Takođe čest problem je pregrevanje grafičkog čipa i manifestuje se gubitkom slike na ekranu ili pojavom linija. Potrebno je redovno održavati računar, da ne biste imali problema sa pregrevanjem, pregorevanjem I dodatnim troškovima oko popravke vašeg računara.

Popravka matičnih ploča

Ponekada je zaista nemoguće popraviti ploču usled pregorevanja velikog broja kondenzatora i tada je najbolje kupiti novu ili polovnu ploču, montirati i instalirati sistem.
Zato smo mi uvek tu da Vam pomognemo i da Vam predložimo najkompaktnije i najisplatljivije rešenje. U dosadašnjem radu, naši serviseri su se susretali sa raznim vrstama matičnih ploča kao i kvarova na njima. Na pravom ste mestu, mi otklanjamo kvarove u najkraćem mogućem roku, vrlo temeljno i uspešno.

Vršimo:
- Zamenu svih vrsta čipova i kola na ploči - Zamenu neispravnih integrisanih zvučnih kartica - Zamenu neispravnih integrisanih Lan kartica i kontrolera - Zamenu svih ostalih SMD otpornika, kondenzatora, dioda, tranzistora ...

Popravka hard diska

Servisiranje hard diska, ali i memorijskih kartica i flash USB-a vršimo:
- usled neispravne elektronike hard diska i ploče hard diska
- softverskih problema
- kod neispravnosti RAID ili Firmware hard diska, USB-a...

Takođe je bitno napomenuti sam proces servisiranja:
- preuzimanje pouzdanih medija za spašavanje podataka
- dijagnostikovanje i utvrđivanje stanja i obaveštenje o ceni
- povratak podataka
- nakon toga Vam uredno vraćamo sve povraćene podatke.

Naš profesionalni tim će u vrlo kratkom roku dijagnostikovati Vaš uređaj i novonastali problem i povratiti sve Vaše izgubljene podatke.