061 111 07 09

Windows instalacija

Dijagnostika kvara na računaru

Kvarovi na Vašim računarima mogu biti mehaničke i softverske prirode. Ponekad je potrebno dijagnostikovati računar i proveriti sve komponente i njihov rad pojedinačno.
Specijalizovani tim naših servisera će Vam omogućiti najbržu moguću dijagnostiku-pregled računara i njegovih komponenti. Uspešnost otklanjanja kvarova je preko 95%.
Naši serviseri obavljaju kompletnu dijagnostiku pravilno i temeljno kako bi se kvar otklonio i da se taj isti kvar ne bi ponovio.
Pravilnim korišćenjem računara i redovnim servisiranjem kod nas, izbeći ćete sve moguće novonastale komplikacije sa Vašim Računarom.

Čišćenje i održavanje računara
Pod redovnim održavanjem Vašeg računara podrazumevamo čišćenje od prašine, zamenu termalne paste na procesoru i grafičkom čipu. Prašina je veliki neprijatelj računara. Prašina uzrokuje pregrevanje procesora, grafičke kartice i memorije što predstavlja glavni problem za Vaš računar.
S obzirom da kućište računara većina korisnika drži na podu, Vaš računar se verovatno ubrzo napuni prašine, a Vaš processor i grafička kartica vremenom postižu sve veću radnu temperaturu, što dovodi do oštećenja grafičkog čipa, prestanka rada procesora i gubitka slike. Ukoliko se pri radu Vaš računar ugasi to znači da je procesor dostigao maksimalno dozvoljenu temperaturu i krajnje je vreme za čišćenje.

Umrežavanje računara
Umrežavanje računara se postiže povezivanjem mreže računara preko Lan kabla i Lan priključka na Lan kartici. U tom slučaju računari mogu pristupiti jedan drugome.
Naš profesionalni tim će kvalitetno, brzo, i povoljno umrežiti Vaše računare i laptopove u kućama, poslovnim objektima, magacinima, kancelarijama...

Ova usluga podrazumeva:
- povezivanje ADSL modema
- postavljanje rutera na modem i uvođenje wirelless interneta u kuće i kancelarije
- zaštita, pravljenje mreže i razmena podataka
- antivirusna zaštita na sve računare
- podešavanje postojeće konekcije
- rešavanje kvarova na postojećim mrežama ...

Nadogradnja računara
Želite bolju stabilnost ili bolje performanse? Vremenom je potrebno pojačati konfiguraciju računara.
U slučaju da želite da poboljšate svoj računar ili laptop nekom novom i jačom konfiguracijom, jačim i novijim delovima, na pravom ste mestu. Nakon detaljnog pregleda Vašeg računara ili laptopa, pronalazimo najkompaktnije rešenje. Nadogradnja računara je uvek moguća i zahteva pregled i konstatovanje konfiguracije Vašeg računara.
Bez obzira da li se radi o novim ili polovnim delovima mi imamo pouzdane dobavljače koji nam pružaju kvalitetne komponente po vrlo pristupačnim cenama. Sa nama možete da uštedite a i time dobijete kvalitetnu, bolju i pouzdaniju mašinu.

Popravka matičnih ploča
Ponekada je zaista nemoguće popraviti ploču usled pregorevanja velikog broja kondenzatora i tada je najbolje kupiti novu ili polovnu ploču, montirati i instalirati sistem.
Zato smo mi uvek tu da Vam pomognemo i da Vam predložimo najkompaktnije i najisplatljivije rešenje. U dosadašnjem radu, naši serviseri su se susretali sa raznim vrstama matičnih ploča kao i kvarova na njima. Na pravom ste mestu, mi otklanjamo kvarove u najkraćem mogućem roku, vrlo temeljno i uspešno.

Vršimo:
- Zamenu svih vrsta čipova i kola na ploči
- Zamenu neispravnih integrisanih zvučnih kartica
- Zamenu neispravnih integrisanih Lan kartica i kontrolera
- Zamenu svih ostalih SMD otpornika, kondenzatora, dioda, tranzistora ...

Popravka hard diska

Servisiranje hard diska, ali i memorijskih kartica i flash USB-a vršimo:
- usled neispravne elektronike hard diska i ploče hard diska
- softverskih problema
- kod neispravnosti RAID ili Firmware hard diska, USB-a...

Takođe je bitno napomenuti sam proces servisiranja:
- preuzimanje pouzdanih medija za spašavanje podataka
- dijagnostikovanje i utvrđivanje stanja i obaveštenje o ceni
- povratak podataka
- nakon toga Vam uredno vraćamo sve povraćene podatke.

Naš profesionalni tim će u vrlo kratkom roku dijagnostikovati Vaš uređaj i novonastali problem i povratiti sve Vaše izgubljene podatke.